Till de hedningar som funderar på att rösta på SD!

Ja läs citatet från denne sverigedemokrat från Värmland. Läs det en gång till för säkerhets skull. SD är ett parti som får stöd av allt fler. Det finns nog även i den hedniska världen folk som funderar på att rösta på på dem. Men tänk efter. De är vid sidan av kristdemokraterna riksdagens mest kristna parti. De är om man tar bort en del populism om invandring och integration bara en radikalare version av KD. Som hedning, som asatroende är det knappast meningsfullt att rösta på ett parti som dyrkar Jesus. Erik T Johanssons ord är inte utslag av en troende kristens enskilda tankar, nej hela SD genomsyras av kristendom. ”För oss Sverigedemokrater, vare sig vi är kristna eller inte, är Svenska kyrkan är en viktig del av vår svenska historia och vår svenska kultur som vi inte får förlora.” Citatet kommer från Sverigedemokraterna i Västergötland. Och SD ledaren själv ber ofta till sin osynlige gud.

Att rösta på Sverigedemokraterna är ett hån mot asatron. Rösta inte på Kristus! Kasta ut kristendomen från Sverige!

Henrik Andersson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s