Simma lugnt!

Simma lugnt!

Sommar och sol medför ofta bad. Men högt ärade hedningar, simma lugnt! det händer så lätt en olycka. Och undvik bad och simning om det varit alkohol med. Undvik att bada ensamma eller låt i all fall meddela att ni åkt och badat. Är olyckan framme och ni drunknar i havet, sänd en tanke till Ran. Hon fångar in er i sitt nät och sedan blir det fest på havets botten. Hon är förvisso gift, men nio döttrar har hon! Dör ni drunkningsdöden i en insjö så blir det nog Hel för hela slanten. Så simma lugnt i sommar ärade hedningar!

Ran

Hel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s