IKF om riksdagsvalet

Ideella Kulturföreningen är inte en politisk organisation utan en kulturförening för hedningar. Men föreningen verkar i ett samhälle där det bedrivs politik. Föreningen ser dock världen ur ett hedniskt perspektiv och det finns inga hedniska partier som ställer upp i riksdagsvalet. Som en konsekvens av detta så uppmanar Ideella Kulturföreningen ingen av sina medlemmar eller läsare av föreningens domän Ideell Kulturkamp att rösta på något av de partier som finns representerade i riksdagen. Inte heller uppmanar vi folk att rösta på Feministisk Initiativ, Alternativ för Sverige, Landsbygdspartiet. Partier som bygger på kristen eller marxistisk grund ska man som hedning inte stödja. Asatron är viktigare än parlamentarismen!

Och som vanligt avslutar vi med att påpeka att vi bara diskuterar med folk som delar vår värdegrund.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s