Ha med Freja i era tankar och hjärta

Mycket dumt och trist händer i världen. Men ha tålamod och tänk positivt. Freja, skönhetens och kärlekens gudinna är med oss! Krig mellan olika monoteister, skojare som kommer till Sverige för att leva lyxliv, dumma puckon som baktalar asatron och politiker som ljuger upp sig inför det stundande valet. Men Freja är med oss. Största av allt är kärleken och Freja överlever ragnarök. Ha tålamod. Inte ens gudarna kan besegra dumhet och idioti, men allt blir bra igen en vacker dag. Ha med Freja i era tankar och hjärta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s