Till Hel alla Sverigehatare!

Till Hel alla Sverigehatare!

Ja vi önskar att alla Sverigehatare hamnar hos denna gudinna. Ja hatar ni Sverige så är det väl lika bra att ni gör henne sällskap istället för att bo i Sverige? Ni hamnar ju hos henne förr eller senare så varför inte besöka henne redan nu? Men pass på, Hel gillar Sverige, många svenskar har hamnat hos henne genom åren. Självaste kung Dyggvir som härskade över Svearna är ju gift med henne. Alla Sverigehatare får vad de förtjänar förr eller senare. Falska Sverigevänner får en extra ”belöning” i Hel. Det har Dyggvir lovat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s