Venus ställer en fråga!

Venus ställer en fråga!

Vi har fint besök idag på IKF´s blogg Ideell Kulturkamp. Självaste gudinnan Venus är här och ställer en fråga som ni gärna får sända vidare till monoteister vare sig de nu dyrkar stjärnan, korset eller halvmånen. Frågan lyder. Vad är det för kärlek den osynlige gudens anhängare talar om? Kärlek, kärlek och mer kärlek talar alla monoteister om. Men finns det några religioner som varit så sexualfientliga som just judar, kristna och muslimer. Alla dessa religioner har betraktat sex som ett nödvändigt ont och detta får i princip bara ske för att avla fram avkomma. Sex är synd, men utan sex så blir det heller inga nya små monoteister som kan dyrka och därmed ”älska” den där osynlige guden från öknen. Varför får man inte ha samlag i en synagoga, en kyrka eller en moské?

Skicka vidare frågan till närmaste monoteist. Venus vill inte tala med dem direkt utan vill att ni agerar ombud. Det gör hon av ren snällhet. Skulle monoteisterna själva svara så betyder det ju att Venus faktiskt existerar och då är monoteisterna inte längre monoteister utan polyteister och Venus vill inte göra monoteisterna allt för förlägna. Förresten så får monoteister inte besvara frågan här på Ideell Kulturkamp. Vi diskuterar bara med folk sm delar vår värdegrund!

Venus ställer en fråga. Venus är samma gudinna som Afrodite och Freja. Men det visste ju alla kärleksfulla hedningar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s