Vi är inte intresserade av fornnordisk mytologi!

Vi är inte intresserade av fornnordisk mytologi!

Ja ni läste rätt, vi är inte intresserade av fornnordisk mytologi. Vi är intresserad av och tror på asatro. Det är en enorm skillnad mellan att exempelvis läsa böcker och se filmer om grekisk mytologi gentemot att vara hängiven anhängare till guden Zeus och gudinnan Hera.

Vi har ett andligt intresse av den religion som fanns innan kristendomen kom till Norden. Vi vet att en del läsare av Ideell Kulturkamp är intresserade av den nordisk mytologi men att de inte tror på gudarna. Gott så, men sådana personer har nog inget intresse av att vara med i föreningen. Det är ett krav att man har en andlig inställning till våra fäders gudamakter. Vi verkar för att asatron ska bli den största och viktigaste religionen i Norden. Asatron är den sanna religionen och vi är dess utövare!

IKF

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s