Inte samma misstag en gång till!

Inte samma misstag en gång till!

Hedningar är ofta toleranta då det gäller andra religioner. Men toleransen måste vara ömsesidig. Hedningar har ofta lättare att acceptera att andra människor har andra trossystem än vad de själva har. Hedningar kan överlag ha överseende med att folk är exempelvis kristna eller muslimer. Men rent historiskt och än i denna dag så har monoteisterna svårt att respektera att folk tror på flera gudamakter. Hedningarna tog förr och accepterade och tolererade kristna, men de kristna tolererade inte hedningarna och än idag får hedningar diverse kristen propaganda i sina brevlådor eller tvingas stöta på kristna missionärer när de befinner sig på offentliga platser.

Toleransen i äldre dagar ledde bara till att hedendomen försvann. Nu när kristendomen är på tillbaka gång kommer hedendomen tillbaka. Nu är det dags att vara intolerant mot monoteisterna, vi ska inte göra samma misstag en gång till. Ska vi respektera kristna och muslimer måste de respektera oss. Kan inte de respektera att vi tror på många gudamakter såväl gudinnor som gudar ja då ska vi inte respektera att de bara tror på en enda osynlig gud.

Så länge monoteisterna tro sig vara förmer än oss så ska vi fortsätta med satir och ironi attackera och anfalla såväl judendomen, kristendomen och islam.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s