Förbrytare håller ihop!

Förbrytare håller ihop!

Ja rubriken är hård, men så är det. Förbrytare håller ihop. Nu har den så kallade svenska kyrkan låtit en imam föreläst i Engelbrektskyrkan i Stockholm. Några har blivit arga över denna islamisering av kyrkan och måhända över islams ökade inflytande och inflyttande i Sverige. Men som hedning bör man inte bli förvånad. Monoteister håller alltid ihop. Ja de mördar varandra ibland men ändå håller de ihop. En kristen monoteist ser islam som en mer riktig religion än exempelvis asatro eller hinduism. Monoteistnormen sitter kvar och denna norm måste hela tiden utmanas och anfallas. Leve polyteismen ner med monoteismen i alla dess former!

Monoteister smider ränker i i Engelbrektskyrkan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s