Vi rekommenderar bloggen war2war!

Vi här på Ideella Kulturkamp har ofta rekommenderat bloggen war2war. Det har även hänt att vi lånat artiklar därifrån. Det var länge sedan vi gjorde det, men de hälsar att de får in besökare dagligen från hela världen och tackar för att vi gjort reklam för dem. De ha i sin tur gjort reklam för oss. För en tid sedan skrev de och undrade om folk ville läsa om första världskriget och inte bara om det andra men det möttes inte av positiv respons. Troligen är det så att andra världskriget lockar mer besökare. Nåväl, de har en del artiklar som handlar om svenskar som stred i Finland och var med i waffen-ss. Bloggen war2war är värt ett besök eller fler, de har ganska många artiklar om det stora kriget. Det ska sägas att de skriver om andra världskriget i en neutral ton. Kanske ska tilläggas att bloggen är på engelska.

http://war2war.wordpress.com

Svenska frivilliga i Finland under fortsättningskriget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s