Gammalt hat i NATO förpackning

Gammalt hat i NATO förpackning

 Det finns många negativa omdömen, gjorda av tyskarna innan och under andra världskriget, gällande ryssarna. De ansågs vara ett slags blandfolk mellan européer och asiater. De var milt sagt betraktade som lite sämre.

Men trots alla mer eller mindre negativa omdömen så ansåg tyskarna att det också fanns bra folk även i öst. Hälften av ryssarna kunde assimileras, eller som man sa germaniseras, och hundratusentals ryssar stred för tyskarna under kriget. 1944 tog Tyskland bort alla negativa tillmälen om ryssarna, och en del andra slaviska folk, från sin officiella propaganda.

Svenska rysshatare har en människosyn som är sämre! Hos dessa hatare, som alla vurmar för NATO, är alla ryssar förutom en handfull västvänliga intellektuella oförbotliga och förbätterliga människor som aldrig begriper någonting. Det var underförstått att ryssarna skulle bli en karbonkopia av väst efter kalla krigets fall och Sovjetunionens upplösning så blev det inte.

Till råga på allt så röstar ryssarna på en president som inte uppfyller västnormer hur en makthavare ska vara. Värst ändå är ju att ryssarna blir arga när NATO:s militärbaser kommer allt närmare Rysslands territorialgräns.

Ryssarna gör allt fel! Väst har alltid rätt! Något reellt hot utgör inte Ryssland mot Sverige. Sedan 1809 har inga krigshandlingar utspelats mellan Sverige och Ryssland. Ryssland har inget intresse av Sverige såvida Sverige inte går med i NATO. Detta vet NATO lakejerna i Sverige men varför de hetsar de mot ryssarna?

Jo, av två anledningar. För det första så är det för att visa att man är missnöjd med utvecklingen i Ryssland. Som omnämnts så signalerar NATO medlemskap ett missnöje mot att ryssarna går sin egen väg när de skulle gått västerut.

För det andra så har EU börjat knacka i fogarna. Britterna ska lämna denna union och allt fler personer inom unionen är missnöjda. EU-anhängarna som sympatiserar med NATO, vill förhindra försvagning av, eller rentav upplösning av, unionen och därför sprider de rysshat. Man riskerar hellre konflikt med Ryssland än att EU läggs ner.

Detta ovärdiga rysshat som ju är en form av ”rasism” borde få alla rättsinnade svenskar att dels vara mot medlemskap i NATO, samt att vi alla borde verka för att lämna EU!

Henrik Andersson

Insändaren publicerades i Skaraborgsbygden 2018-04-12 http://skaraborgsbygden.se

En kommentar på “Gammalt hat i NATO förpackning

  1. A från Norge skriver:

    Så bombing av Nacka utanfor Stockholm på slutet av 2. verdskriget teller ikke som ”krigshandlingar utspelats mellan Sverige och Ryssland”? Varfor? Fordi Sverige bare lot seg bombe av Stalin utan å gjøre annat enn å frigi en spion?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s