Ett år sedan det muslimska terrordådet i Stockholm!

Sjunde april 2018 ayps dödade Muhammeds stjärtgosse Rakhmat Akilov fem människor och en hund i Stockholm. IKF uppmärksammar dagen och sänder en tanke till de som miste sina liv i detta äckliga våldsdåd. Vi sänder även grymma tankar till Rakhmat Akilov och hoppas att han drabbas av smärta, ångest och ond bråd död. Vi är hedningar och vi tror inte på något fjanteri som vända andra kinden till eller nåd och försoning. Alla muslimer är inte terrorister men alla muslimer har ett moraliskt ansvar att deras så kallade religion inte urartar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s