Våldsbejakande extremism!

Våldsbejakande extremism i sin prydno! Jesus driver ut månglarna i templet!

Ja Jesus, ni vet han som var son till en snickare men som av en något stollig morsa fick lära sig att hans riktige far var en gud han gick in i en religiös byggnad och slog sönder en massa inventarier och slog en och annan person som arbetade i växelkassan. Sådant ofog bestraffades som sig bör. Tyvärr så hade denne huligan supportrar som trodde att han var en gud och så föddes en av de sämsta religionerna i världshistorien. Jesus den förste religiös terroristen!

Våldsbejakande extremism!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s