Kärlek till oss alla!

Vad kan vara bättre än att börja årets första fredag med att sända en hyllning till Freja, kärlekens gudinna. Ja vi asatroende är ju förståndiga så vi har inte bara en kärleksgudinna utan flera. Frigg, Sjofn och Lofn är ju alla gudinnor som har hand om olika sorters kärlek. Ju mer kärleksgudinnor desto bättre. Men nu sänder vi en tanke till Freja och hoppas att det nya året blir fullt av kärlek. Och ju mer kärlek det blir, desto fler hedningar bir det om ni nu förstår vad vi menar. Hell Freja! Kärlek till oss alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s