Kalender från Samfundet Särimner

Det mystiska samfundet Särimner har åter gett ut en kalender. Inför 2018 vt så kommer en kalender där varje månad har en gudinna som tema. Denna kalender har gudinnorna, fast en del kanske inte skulle kalla alla de kvinnliga väsenden som dyker upp som gudinnor är: Skade, Gullveig, Gnå, Fulla, Freja, Frigg, Lofn, Ran, Eir, Modgunn, Hel och Nerthus. Många dagar har hädelser och högtider som hedningar bör komma ihåg. Priset på kalendern är 60:-

För mer information besök Hedniska tankars blogg. http://www.hedniskatankar.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s