Vi är emot judendomen i alla dess former!

Ja det är ju så här i världen att vi får säga vad vi vill om kristendomen och ingen tar illa upp. Islam får kritiseras om man poängterar att man gör det av strikt teologiska skäl och judendomen får man inte säga något om. Men vi gör det ändå. För det skulle vara diskriminerande att bara kritisera kristna och muslimer men inte anhängare av den religion som kallas judendom. Vi ska inte diskriminera någon och därför säger vi rent ut att vi är emot monoteism i alla dess former och därmed är vi emot judendomen.  Hade nu Jahves anhängare bara tror på denne osynlige potentat så var del väl acceptabelt men de påstår ju att denne gud är den ende guden samt att de är denne guds utvalda egendomsfolk. Religioner som inte erkänner att Oden, Tyr, Heimdall, Frigg och Siv är gudamakter, de religionerna erkänner inte vi.

Vi är emot judendomen och dess anhängare för att de skäktar djur.

Vi är emot könstypning och anhängare till judendomen skär i barns förhudar. Religionsfrihet gäller även barn, kom ihåg det.

Vi är emot att folk i judendomens namn skadar och dödar andra människor. Usch för sionismen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s