IKF stöder Me Too!

IKF stöder Me Too kampanjen. Mycket sunkigt och snuskigt har uppmärksammats i Sverige och omvärlden. Det är bra, håll räfst och rättarting, låt alla kändisar inom kultursektorn få vad de förtjänar. Låt alla journalister får vad de förtjänar och låt alla politiker få vad de förtjänar. Det fanns onekligen en risk att kampanjen skulle bli ett slags feministiskt hat mot vita medelårleders män, men såväl judar som homosexuella har kampanjen angripit. Me Too har visat att alla gaypersoner inte är snälla och mysiga personer som de oft utmålas som i media. Onekligen har en del personer med antisemitiska åsikter fått vatten på sin kvarn då den förste som på allvar uthängdes var Harvey Weinstein som har judiskt påbrå. Hans kollega Lars von Trier med judiskt påbrå har också uthängts. Folk från hela höger och vänsterskalan har drabbats, Lars Ohly i Sverige har fått kritik och listan kan göras lång. Av alla de som uthängts tack vare kampanjen har ingen väckt IKF`s sympati. Det har bara kommit gott ur Me Too!

Vi i Ideella Kulturföreningen låter våra fäders gudamakter förbanna alla dessa snuskisar och drägg som uthängs. Må gudarnas men framförallt gudinnornas vrede drabba er: Harvey Weinstein, Lars von Trier, Dustin Hoffman, Bill Cosby, Kevin Spacey, Lotta Bromé, Fredrik Virtanen, Martin Timell, Lars Ohly och alla ni andra som uthängts tack vare Me Too!

Må Geifons vrede drabba er som uthängts!

Må Frigg och Freja beskydda Me Too kampanjen!

Valkyriorna ber vi att de aldrig tar de som hängts ut i Me Too kampanjen till Valhall!

Hel väntar på er snuskisar…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s