Ideella Kulturföreningen tar avstånd från konservatism och alternativhöger!

Ideella Kulturföreningen tar avstånd från konservatism och alternativhögern!

Ideella Kulturföreningen tar avstånd från konservatism och alternativhögern, Ideella Kulturföreningen tar även avstånd från alla former av marxism och den så kallade alternativvänstern. Varför är självklart men ska ändå nämnas, de är oförenliga med vår religion som heter asatro! Vänstern är ju ateistisk och då den tar avstånd från religion så är det förstås inget för en sann asatroende.

Konservatismen och alternativhögern hyllar kristendom och det är ur ett hedniskt perspektiv lika illa, ja frågan är om det inte är sämre. Konservatismen bygger ofta på kristen grund, om än inte på den kristna tron. Ofta anser konservativa att kristendomens morallära är positiv och många av dem hyllar kristna värderingar. Alternativhögern består även av fega människor som är rädda för att få stämpel som fascist eller än värre nazist. Intressant nog så har många av de typer som förespråkar alt-höger just rötterna i den svarta och bruna ideologin. Men asatron har ingen nytta av sådan personer. Kristendomen är den naturliga fienden till asatron och Ideella Kulturföreningen är förstås motståndare och fiender till asatrons fiender.

Så ärade hedningar, ta avstånd från politiska alternativrörelser. Ta avstånd från konservatism och alternativhöger.

(Och som vanligt så diskuterar vi bara med folk som delar vår värdegrund.)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s