Rådigt ingripande av polisen!

Rådigt ingripande av polisen!

Polisen i Skåne har gjort hedendomen i Sverige en stor tjänst! När den så kallade svenska kyrkan anordnat sammankomst med så kallade flytkingar utan pass slog polisen till och grep många av de olagliga personerna. Prästerna klagade och skrek att polisen kränkte den så kallade kyrkofriden. Men polisen har meddelat att denna icke lagstadgade sedvänja bryr de sig inte om. I tidningen Sydsvenskan intervjuas en av poliserna:

”Det blir ju en absurd situation om kyrkans män på allvar hävdar att det råder kyrkofrid så fort de finns på plats. Då skulle ju hela Sverige vara en fredad zon, för även kyrkans män rör väl sig ut på gator och torg. Det finns inga fredade zoner.”

Sex familjer som olagligt vistas i Sverige har gripits och utvisning kommer troligen ske. För oss hedningar är denna händelse glädjande. Nu har polisen brutit kyrkans makt ytterligare. Svenska kyrkan får finna sig att deras inflytande minskar. Kyrkan som kallar sig den svenska är bara ett samfund bland samfund och inte ett statsbärande organ. För det andra så kommer monoteistiska flyktingar att skickas bort från Sverige!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s