Vill du bli rik och förmögen?

Vill du bli rik och förmögen?

Vill du bli rik och förmögen? Ja då borde du kanske ta kontakt med den store guden Njord. I den yngre eddan kan man läsa följande rader: Den tredje bland Asarna heter Njord: han bor i himmelen, på det ställe, som heter Noatun. Han råder öfver vindens gång och stillar hav och eld: honom åkallar man på sjön och vid fiske. Han är så rik och mäktig, att han kan giva dem egendom och överflöd, som därom anropa honom.

Det låter ju inte så dumt eller hur? Men inte bara det, Njord överlever ragnarök och en sådan gud kan vara bra att förlita sig på. Så kära läsare, hylla, hedra och vörda Njord så kan ni bli båda rika och kanske rentav odödliga!

Hell Njord!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s