Förslag och tips mottages gärna!

Förslag och tips om vad vi ska skriva om mottages gärna. Men kom ihåg att IKF är en kulturförening och inte en politisk organisation. Vi vet att en och annan läsare vill att vi ska skriva mer om samhällsdebatten än vad vi redan gör. Men en förening för asatroende, måste ju först och främst se till religionen. Önskar någon ha en artikel om exempelvis en viss historiskperson, en historisk händelse, en form av kulturyttring eller något annat så går det bra att sända ett meddelande till Ideella Kulturföreningen.

ideellkulturkamp@hotmail.se

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s