Fy för Fi!

Fy för Fi!

Debatt: Feministiskt Initiativ bojkottar den så kallade Almedalsveckan på Gotland. Anledningen är att Nordiska Motståndsrörelsen kommer att närvara. FI kan inte vara med då folk med andra åsikter är närvarande.

Men politik handlar ofta om att lyssna på motståndarna, även om dessa kommer från en motståndsrörelse! Klarar medlemmarna i Fi bara av att diskutera med sina egna, eller är de rädda för att ta debatt och diskussion?

Feminbister ser sig gärna som uppstickare och rebeller som utmanar normer och värderingar. Jämfört med Nordiska Motståndsrörelsen verkar det rosa partiet vara det etablerade samhällets moraltanter! Kanske hade gamle Frank Baude i Kommunistiska partiet rätt när han menade på att feminism var en rörelse för bittra medelklasskvinnor som ansåg att deras könstillhörighet försvårade att göra karriär?

Kan FI bara skälla på vita män från de etablerade partierna? FI´s bojkott av Almedalen visar tydligt att detta parti inte är en kraft att räkna med i svensk politik!

Henrik Andersson

Insändaren publicerades på Skaraborgsbygdens hemsida 2017-06-21

www.skaraborgsbygden.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s