Allmän information maj 2017

Ideella Kulturföreningens domän ideell kulturkamp kommer inte uppdateras lika regelbundet i fortsättningen. Föreningen har haft i över ett år haft uppdateringar och nya artiklar dagligen. Redan vid årsskiftet meddelades det att uppdateringar inte kan göras i den storleksordning som gjordes året innan. Föreningen drivs ideellt och de personer som ligger bakom verksamheten arbetar eller studerar och dessvärre måste sådana värdsliga ting prioriteras.

Det är faktiskt lite bra att ideell kulturkamp inte uppdateras dagligen. Ofta brukar folk läsa de senaste artiklarna, men i perioder då ideell kulturkamp inte uppdateras dagligen så läser folk de andra. De flesta artiklarna är inte dagsaktuella utan har ett bestående värde.

Alla som vil får använda material fån ideell kulturkamp. Tackförnämligt om källan nämns. Vi uppmanar alla våra läsare att uppmana vänner och bekanta att besöka ideell kulturkamp.

Föreningen ska vidare försöka anordna en resa till Stockholm i år samt besöka riddarveckan i Hova samt besöka medeltidsdagarna i Arboga.

Alla medlemmar i Ideella Kulturföreningen har rätt att anordna mindre lokala träffar och möten och ta med vänner och bekanta på dessa möten. Man måste inte vara med i föreningen för att vara med på dessa.

Fler skribenter sökes till ideell kulturkamp. Skicka in artiklar, tips på artiklar eller bilder som kan vara värda att publicera. Intresserade kan höra av sig till: ideellkulturkamp@hotmail.se

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s