Muslimer förnekar sig inte!

Muslimer förnekar sig inte!

I dag då vi hedrar minnet av offer för den muslimska terrorn nås vi av meddelande av att en muslim tänkt mörda två av sin dotters vänner i Trollhättan. Brottet är att de tre har gått ut kvällstid tillsammans. Fadern om man nu kan kalla en sådan niding för far försökte förmå en släkting utföra mordet. Nu gick släktingen till polisen i stället. Fadern önskade att släktingen skulle dränka de två kvinnorna.

Alla muslimer är inte mördare men det finns folk som mördar i islams namn. Och vill vi att inga mord ska ske i islams namn, ja då får vi förbjuda denna så kallade religion. Muslimer förnekar sig inte, de ska alltid visa att våld är en del av deras mytologi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s