Den usle judiske mördaren!

Den usle judiske mördaren!

Purim är en judisk högtid där judarna firar att de dödat 75 000 perser. Inspirerad av denna myt bestämde sig den judiske terroristen och sionisten Baruch Goldstein att mörda palestinier. När purimhögtiden 1994 vt infall begav sig ovannämnde sionist till Ibrahimmoskén i Hebron och sköt ihjäl 29 palestinier. Han sköt dem fegt i ryggen då de bad. Goldstein fick vad han förtjänade. Överlevande lynchade honom.

Ideella Kulturföreningen fördömer monoteistiskt våld. Vi är skarpt kritiska mot alla abrahamitiska religioner, men detta övervåld på palestinier är ett av de värsta brotten som begåtts i sionismens namn. Judendomen är en religion som uppmanar till hat. Bara det att man firar mord på 75 000 perser visar att judendomen är en grym religion. En värld utan denna troslära skulle vara en mycket bättre värld att leva i. Judendomen är inte att förglömma urmonoteism. Judendomen är den värsta av de tre religionerna som härstammar från mellanöstern. Den usle judiske mördaren hyllas av andra sionister än i denna dag. Leve polyteismen, ner med sionismen!

death star

Ner med sionismen!

En kommentar på “Den usle judiske mördaren!

 1. Martin skriver:

  Jag bodde Israel när detta händ.
  Samma dag som morden i Ibrahimmodken skedde var jag i gamla Jerusalem. Stämningen var orolig i stan. Det märktes att både muslimer som skulle be på dagens bönemöte i Klippmosken, och israeliska soldater hade förberett sig på upplopp. Jag och en väninna gick upp på oljeberget där man har en fin överblick ner på Klippmosken.

  När bönen var avslutad så började upploppet till följd av de 29 mördade palestinierna. Det var en ruskig syn när folk kastade sten mot soldater som sedan besvarade med finkalibrig eld. Även om det är så kallat gummikulor så är deras värkan horribel. Knallarna från de finkalibriga skotten hördes så tydligt över människors skrik. Det hördes också tjutandet från flertalet ambulanser samt några helekoptrar som övervakade händelseförloppet.
  Efter en stund ropade någon ut i publika högtalare att man sökte blodgivare som hjälp för de skadade.

  När allt hade lugnat ner sig så gick vi ner till gamla Jerusalem igen. Vi kom in vid den heliga muren och såg vilken krigszon vi hamnat i. Men luttrad som man blir när man bor i Israel så var vi inte överraskade eller rädda för det som hänt. Det hände ju otrevliga saker hela tiden under det halvåret som jag bodde där.

  Detta är en dag som för evigt finns inristad i mitt minne.
  Martin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s