Vi uppmanar våra anhängare att skaffa sig vapen!

Vi uppmanar våra anhängare att skaffa sig vapen!

Vi skämtar ganska friskt med judendomen, kristendomen och islam. Det ska vi fortsätta med. Alla gillar inte våra skämt. Men vi för vår kamp med fredliga medel. Vi hotar ingen, vi dödar ingen och vi bränner inte ner någons hus. Sådant gör monoteisterna, då ska vi inte använda samma metoder.

Tycker någon våra skämt ät dåliga, så mycket bättre. Det retar ju våra antagonister än mer. Vårt hånskratt tar nog och skadar mer på sikt än kulor och knölpåkar. Ingen muslim blir martyr för att han retar sig på en bild förställande token Muhammed. Ingen anhängare av judendomen kan skrika att vi är antisemiter, då vi angriper Jahve. Och vill någon tok göra reklam för Jesus lever (9.90 kronor kilot) så tar vi bara bort denna sura filurs kommentarer. Vi uppmanar våra anhängare att skaffa sig vapen, det vapen vi åsyftar är humorn! Vi ska skratta bort ökensanden! Humor kan vara såväl svärd som sköld, piska som morot!

Skämt åsido. Vill vi att hedendomen ska komma tillbaka, då måste monoteistnormen försvinna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s