En insändare i Skaraborgsbygden: Gör som den marockanske kungen!

En insändare i Skaraborgsbygden: Gör som den marockanske kungen!

Marockos kung Mohammed VI har sedan trontillträdet 1999 verkat för att modernisera sitt land. Nu har han och hans regering beslutat att införa förbud mot bärandet av burka. Förbudet kan ses som en del av denna process. Att sedan terrorister använder burka för att dölja vapen och sprängmedel gör ett förbud rentav nödvändigt.

Protester har kommit, men kungen i Marocko är släkting till självaste profeten, så hans ord väger nog ganska tungt. Men i Sverige kan man inte införa förbud mot burka, då är det rasism enligt alla politisk korrekta världsförbättrare på vänsterkanten.

När muslimerna skälva förbjuder bärandet av burka, ja då borde vi i det sekulära Sverige kunna göra samma sak. Att kritisera en religion är förövrigt inte rasism. Ingen skulle anse att det är rasism att kritisera kristna människor för att nunnor bär dok. Införandet av förbud mot burka i Marocko visar att Sverige inte alltid är det föregångsland som vissa vill tro att det är. Makthavarna borde göra som den marockanske kungen!

Henrik Andersson

Insändaren publicerades på Skaraborgsbygdens hemsida 2017-01-16

Insändaren publicerads i papperstidningen 2017-01-16

http://www.skaraborgsbygden.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s