En insändare i SLA: Trump Är svenskarnas fredsduva

En insändare i SLA: Trump är svenskarnas fredsduva

Presidentvalet:

Det bästa för Sverige var att Donald Trump vann presidentvalet. Hur då menar kanske en del läsare? Jo, Sverige har haft fred i över 200 år, ända sedan kriget mot Norge 1814 har vi sluppit krig. Att vi haft fred beror på att vi varit neutrala i krig. Freden har gynnat oss, neutraliteten var bra för oss. Tack vare att Sverige inte var med i andra världskriget har vi kunnat bygga upp ett välfärdssamhälle. Men de senaste åren har diverse typer velat få med Sverige i terrororganisationen Nato. Denna krigsförbrytarförening hetsar med krig mot Ryssland.

Men Donald Trump, den man som inte fick vinna valet, vill ha goda relationer med Ryssland. Detta att ”fel” kandidat vann var rätt för oss. Nu lär Nato-anhängarna lugna ner sig. Sverige kan tack vare Trump vara alliansfritt och neutralt. Tack vare Trump kommer vi fortsätta att ha fred och svenska soldater behöver inte ge sig in i krig som strikt taget inte rör oss svenskar.

Trump är svenskarnas fredsduva!

Henrik Andersson

Insändaren publicerades i Skaraborgs Allehanda 2016-11-14 www.sla.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s