Det bästa för Sverige!

Det bästa för Sverige!

Det bästa för Sverige var att Donald Trump vann. Hur då menar kanske en del läsare? Jo Sverige har haft fred i över 200 år. Att vi haft fred beror på att vi varit neutrala i krig. Freden har gynnat oss, neutraliteten var bra för oss. Tack vare att Sverige inte var med i andra världskriget har vi kunnat bygga upp ett välfärdssamhälle. Men de senaste åren har diverse typer velat få med Sverige i terrororganisationen NATO. Denna krigsförbrytarförening hetsar med krig mot Ryssland.

Men nu när Donald Trump, den man som inte fick vinna valet ska nu bli president. Trump vill ha goda relationer med Ryssland. Detta att ”fel” kandidat vann var rätt för oss. Nu lär NATO anhängarna lugna ner sig. Sverige kan tack vare Trump vara alliansfritt och neutralt. Tack vare Trump kommer vi fortsätta att ha fred och svenska soldater behöver inte ge sig in i krig som strikt taget inte rör oss svenskar.

Henrik Andersson, ordförande för IKF

Anti nato

2 kommentarer på “Det bästa för Sverige!

  1. Hans Nilsson skriver:

    Instämmer till 100%

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s