Tävling: Vem är jag?

Tävling: Vem är jag?

För att såväl roa som undervisa våra ärade läsare och läsarinnor kommer vi lite då och då ha en tävling som heter ”Vem är jag”. Om ni tror ni vet vem det är som åsyftas så är det bara att skriva en kommentar. Vinnaren får det bästa av priser, nämligen äran!

Vem är jag? Jo här kommer lite ledtrådar: Jag har tre barnbarn, de är friska och starka. Sonen min är inte någon svagis han heller. Jag är styvfarmor åt en skicklig idrottare. Bekymra er inte över mig, jag överlever ragnarök. Kanske ses vi igen?

2 kommentarer på “Tävling: Vem är jag?

  1. Annie skriver:

    Njärd/Jord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s