Hedendom motverkar homosexualitet!

Hedendom motverkar homosexualitet!

Ända sedan kristendomens införande har det ryktas om att munkar, och för all del nunnor tafsat på varandra samt på noviser. I den muslimska världen har det funnits en utbredd subkultur med manlig samkönad sex. Detta trots att det varit förbjudet med sådana ”lekar”. Varför blir så då? Ja en förklaring är ju att det blir homosexualitet i enkönade grupper som hos de kristna munkarna. En annan är att de har så dålig kvinnosyn så kärlek mellan män och kvinnor får inte utvecklas som hos muslimerna.

Då hedendomen har både manliga som kvinnliga gudamakter så motverkar detta samkönad sex. Ja det finns väl en och annan hedning som vägrar erkänna heteronormen och vandrar ”Lokes väg”, men de är undantag och vi vet ju hur det gick för Loke.

Kali hindu goddess

Grekisk kärleksgudinna

Härn linets gudinna

Bara genom sin blotta existens motverkar Kali, Afrodite och Härn bögeri hos de manliga tillbedjarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s