Ett Bekymringssamtal från Mona Sahlins privatsekreterare!

Ett Bekymringssamtal från Mona Sahlins privatsekreterare!

För en tid sedan fick vi ett brev via vår e-post. Först trodde vi att det var ett skämt, men efter att titta närmare samt låtit en av våra medlemmar göra en undersökning visade sig att brevet var äkta. De var skrivet och skickat av en Gladys Sanchez- Lindemann. Ett ståtligt namn får man lov att säga. Denna dam arbetar under Mona Sahlin, denna Sahlin vet alla vem det är. Sahlin har börjat ett slags projekt som kallas internt ”vi förstår”. Detta projekt går ut på om man talar ren svenska att man försöker få kontakt med personer och grupper som anses vara mer eller mindre kritiska mot mångkultur och integration. Man ska alltså försöka förmå de som är kritiska att bli mer mottagliga för det nya samhälle som byggs. Samtidigt så erkänner man dock att allt inte har blivit som det var tänkt. På ren svenska; det är inte bara svenskarnas fel att integrationen misslyckats och man har även en viss förståelse för att många svenskar är skeptiska till det nya.

Ideella Kulturföreningen misstänks på inte helt ogrundade skäl tillhöra de skeptiska. Gladys är bekymrad att många i IKF är bekymrade över samhällets utveckling.

Två medlemmar i föreningen har varit i telefonkontakt med Gladys. Och vi har pratat lite och hon har om än inte skriftligt lovat IKF en summa på 11 000: – Det är ingen engångssumma, det kan nog bli ett årligt bidrag. Fast då blir det en mindre summa. Som motprestation ska vi dock skriva några artiklar på vår hemsida, vi ska få lite hjälp att uppgradera bloggen, där vi anser att det nya Sverige innehåller en del brister, men också mycket som är positivt. Sedan ska vi ta bort några av de mest kritiska artiklarna om islam, konstigt nog inte de om judendomen men också några artiklar som är alltför grova mot kristendomen, svenska kyrkan och pingströrelsen är med i projektet ska kanske tilläggas. Vår symbol finns ju i två versioner, en med bara hammare och en mer utförlig. Den sistnämnda får vi ha kvar men den första versionen med bara hammare i svart, på vitt och rött anses för lik något som inte får visas. Ja, ni vet nog vad vi menar.

Vi i föreningen har hållit ett litet internmöte via skype och vi har ansett att erbjudandet från Mona Sahlins privatsekreterare är acceptabelt. Vi får ju en egen domän och lite annan hjälp att utveckla vår internetsatsning, samt 11 000.  5000 av dessa får ordföranden Henrik Andersson som tack för sin insats och resten ska gå till en fond som ska betala föreningens resor och omkostnader. Några läsare kanske inte gillar detta. Men vi måste anpassa oss. Vi kan knappast gå tillbaka till ett Sverige anno 1950. Låt oss göra det bästa möjliga av situationen och se positivt på samhällsutvecklingen.

Ha en trevlig vår och fortsätt läs vår blogg!

Henrik Andersson, ordförande

Henrik Andersson ideellkulturkamp@hotmail.se

Gladys Sanchez-Lindemann integration_gsl@hotmail.com

Denna artikel lades upp den 31 mars 2015. Den togs dock bort av infiltratörer och kuppmakare. Tre medlemmar i föreningen vägrar acceptera den nya utformningen av verksamheten. Dessa personer är två oärliga män som bor i Medelpad och samt en kvinna som bor på Öland. Om dessa personer inte slutar omedelbart med sina intriger kommer namn och personnummer publiceras på bloggen!

Henrik Andersson 2016-04-01

 

4 comments on “Ett Bekymringssamtal från Mona Sahlins privatsekreterare!

  1. Anette Elvelin skriver:

    Att gå i fiendens ledband anser jag inte vara en framtid. Tack för den tid som har varit. Anette

  2. Henrik Andersson skriver:

    Ja vad tyckte ni om mitt lilla första aprilbus?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s