Vi hedrar offren för våldet!

Då det är långfredag, en dag som förknippas med kristet lidande passar Ideella Kulturföreningen på att tända ett ljus för alla som anklagats för häxeri och liknade företeelser av de kristna. Oavsett om de som anklagats och dömts för häxeri var oskyldiga och utpekats av en kristen pöbel eller om det var kvinnor och män som satt inne med förkristen kunskap om religion och folksed. En riktig häxa, om det nu finns sådana har vår hedniska sympati. En häxa som har dödats av de kristna har vår hedniska sympati!

Vi sänder alla häxor och trollkarlar som dömts och dödats av de kristna en tanke! Vi tänder ett ljus till deras minne och ära. Låt inte elden bli en symbol för kristet hat utan för hednisk styrka och värme!

Ideella Kulturföreningen tänder ett ljus till offrens minne! Vi hedrar offren för våldet!

ljus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s