Omröstning: Vilket riksdagsparti tycker du sämst om?

Vilket riksdagsparti tycker du sämst om? Ja vi tänkte här på ideell kulturkamp dra ner på det politiska. Men när liberalerna predikar incest så måste vi reagera! Men alla kärvänliga läsare av vår vackra blogg, vi stöder inget parti som sitter i riksdagen. Ideella Kulturföreningen anser att de är samma skrot och korn. Men det kan ju vara roligt att se vilket parti som läsarna ogillar mest. Föreningens ordförande tycker att liberalerna är det sämsta partiet, men andra kan ju ha annan uppfattning.

Skriv gärna en kommentar varför ni ogillar/hatar/föraktar/avskyr ett parti mer än de andra. Men skriv inte något i still med att ”jag tycker trots allt att kristdemokraterna är något bättre än miljöpartiet”. Skriv gärna kommentarer men de måste vara negativa, intet positivt får nämnas om de åtta skräppartierna! inga sexistisk kommentarer heller, som att ni vill gifta er med Fridolin bara för att ni ska få nöjet att skilja er i från honom!

Vi gör vad vi kan för att öka politikerföraktet! Om inte vi gör det, vem ska då göra det?

Och som vanligt alla goda vackra människor där ute i stora världen, vi diskuterar bara med folk som har vår värdegrund! Vilket betyder att man måste tycka att Stefan och Jimmie är knasbollar.

6 kommentarer på “Omröstning: Vilket riksdagsparti tycker du sämst om?

 1. Björngunnar skriver:

  Problemet med att ogilla det demokratiska systemet, läkemedelsindustrin, bankerna, media osv är att man kan bli utpekad som antisemit om man har nån åsikt i ämnet.

  • Henrik Andersson skriver:

   Tja kanske det. Men risken är också att man är antisemit om man ogillar alla fromer av internationalism.

 2. Björngunnar skriver:

  Sen har vi gasningen och eldningen av 6 miljoner judar, tvål och lamskärmstillverkning och skrifter skrivna med kulpennor som inte fanns bara för att nämna ytterligare exempel på antisemetism!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s