Ny skrift utkommen: Våra gudamakter

En ny skrift har kommit: Våra gudamakter, en förteckning över asarnas, vanernas och alvernas gudamakter av Henrik Andersson.

Skriften är 44 sidor och tar upp samtliga gudamakter inom asatron. Oden, Tor och Frej är förstås med liksom mindre kända gudar som Hermod och Magne. Valkyrior som Mist, Hlid och Rist är även de nämnda. Skriften vänder sig till en läsare som har ett andligt förhållande till de förkristna makterna, men den kan även läsas av personer som är intresserade av mytologi i allmänhet.

Priset är 120:- inklusive frakt.

Beställning sker via ideellkulturkamp@hotmail.se

Våra gudamakter framsida a

2 kommentarer på “Ny skrift utkommen: Våra gudamakter

  1. […] Människorna jag skriver för på den här bloggen är vanligt, enkelt och hederligt folk. Sunda och goda svenskar. Patrioter, som älskar sin kultur och sitt land. Goda medborgare. För alla de som vill ta sitt ansvar, och vill lära och växa med andra, och inte skapa sig en liten avskild och skränig sekt, som bara ägnar sig åt en massa underligheter och ovärdigheter. Och inte minst – folk som samlar in och förvaltar kunskaper av olika slag – som andra saknar – och som också på ett levande, roligt och intressant sätt lär ut vad de vet. Jag har tidigare till exempel tagit upp bloggen Angerboda, och jag skulle också kunna nämna Nordiska Asatrosamfundet och många fler, som på ett enkelt och vederhäftigt sätt förvaltar vårt historiska och kulturella arv, utan att förvrida och vanställa det med olika former av ”politisk korrekthet” och annat i den stilen. Bloggen ”ideell kulturkamp” kan också nämnas, vars skapare nyss utgav en egen småskrift om våra gudar och makter (nämns endast på detta sätt – man får visst inte göra reklam på WordPress. ) […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s