Ärkebiskopen anser ursäkt onödig!

I dessa pingsttider då kyrkan firar att Jesus från Nasarets kumpaner började missionera uttalar sig ärkebiskopen Ante Jackelén att det inte är aktuellt med någon så kallad vitbok frö de kvinnor och män som dömdes till döden och avrättades för häxeri i det svenska riket. Det finns ingen mottagare säger ärkebiskopen. Med skådat resonemang kan man begå folkmord och slippa åtal förutsatt att ingen överlevande finns!

Svenska kyrkan vill inte ta och be om ursäkt, nu måste vi mer än någonsin hedningar och häxor bekämpa svenska kyrkan. Övertala alla ni känner som är medlemmar i detta samfund att utträda!

En kommentar på “Ärkebiskopen anser ursäkt onödig!

  1. […] göra minsta fel i sin rapportering och nyhetsvärdering enligt sig själv, rapporterar idag liksom bloggen ”Ideell Kulturkamp” om hur Ärkebiskop Antjé Jackélen rakt fram försvarar FOLKMORD på etniska svenskar, något som […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s