Ha en fortsatt trevlig midsommarhelg 2020!

Sjukdomar härjar, mördare likaså och världen är mer dum än vanligt. Den västerländska civilisationen hotas i sina grundvalar. Men vi ger inte upp. Vi fröjdas och gläds en stund i midsommartid, men sen fortsätter vi kampen för det rätta sanna och goda. Kulturkampen fortsätter!

2 kommentarer på “Ha en fortsatt trevlig midsommarhelg 2020!

  1. Hedningen skriver:

    sett denna ? antar att du som skaraborgare kan läsa artikeln, fast jag inte kan det .. och en trevlig fortsättning på sommaren https://www.skaraborgslanstidning.se/logga-in/tankar-kring-husbyarnas-uppkomst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s