Elva och älvor

Elva år har Ideell Kulturkamp nu funnits. Vi firar förstås och hoppas allt fler upptäcker det hedniska. Vi tror ju på älvor å elva är ett bra tal att minnas! Tack alla som genom åren arbetat och verkat för Ideell Kulturkamp!

Angående förslag om rivning av moskéer!

SD vill riva moskéer. Vi vill riva eller på annat sätt tillintetgöra alla moskéer, synagogor och buddisttempel i Sverige. De kyrkor och andra kyrkobyggnader som inte bedömds som intressanta hur ett kulturhistoriskt perspektiv ska även de rivas eller ombyggas. De kyrkor som blir kvar efteråt kommer mista sin status som religiösa byggnader och inga kristna sammankomster får där firas. Kyrkor som är byggda på hedniska kultplatser eller ligger i områden med hedniska ortsnamn så användas för att ära och hedra de sanna gudamakterna. De kristna symbolerna ska tas bort eller täckas över medan hedniska ska ställas fram. Det ska även i lag bli förbjudet att vara monoteist.

Tycker ni detta låter bra så arbeta och verka för hedendomens återkomst. Ni andra kan knipa käft!

Religionsnyheter november 2023

Religionsnyheter november 2023

Det är mycket som stormar runt och om svenska kyrkan, ett samfund på dekis. Hyllandte av pedofili, Cyberattack, kritik mot att statsministerns fru Birgitta Ed i nästan alla offentliga sammanhang bär prästkrage ty hon är präst i svenska kyrkan. Kritikerna tycker hon inte så öppet borde propagera för sina åsikter. Statsminister borde ta sin fru i kragen!

Ledaren för sverigedemokraterna ett kristet riksdagsparti vill riva moskeer som byggts i Sverige. Kritik kommer och troligen lär ingenting ske. Partiledaren vill bara vinna röster inför kommande val. Sverigedemokraterna är vid sidan av kristdemokraterna det mest pro-kristna partiet i riksdagen.

Javier Milei har vunnit presidentvalet i Argentina. Milei har kallat påven för ”äcklig vänsteranhängare” och vidare även sagt att denne ”alltid står på det ondas sida.” Detta är väl det enda som är bra med den tillträdande presidenten som setts vifta med motorsåg och är mycket ultraliberal.

Israel fortsätter sin statsterrorism mot palestinska folket. Många däribland IKF tar avstånd från Israels angrepp.