Skade 31/7 2023 ayps!

Vi brukar hedra asynjan Skade den sista dagen i hömånaden eller juli som man ofta säger. Vi har skrivit om att Skade levde vidare i kulten av sankta Elin. Asynjan Skade uppmärksammas mer och mer så låt oss hylla henne denna dag och alla andra dagar intill ragnarök! Hell Skade!

Världen är inte ond!

Världen är ond. Den är ond för det finns olika sorters människor. Rika, fattiga, gula, vita, bruna och svarta, män och kvinnor. Världen är ond för det finns olika kulturer, språk och normer. Bara vi tycker samma sak, har samma ideal och tror på samma gud så blir allt bra!

Men så kan inte en ärlig hedning tänka. Heimdall själv instiftade ju det samhälle där trälar, fria och jarlar lever. Nu har väl namnen ändrats men faktum är att asatron och ingen annan hednisk lära värd namnet kan utgå från att världen är ond. Världens ondska har rötterna i monoteismen som menar på att människan brutit mot guds vilja. Alla marxister, feminister och världsförbättrare har sina rötter i monoteismen!

Världen är inte ond, den är!

Regnbågen har symbol för ordning, harmoni och ett sätt för människan att närma sig gudarnas sfär. Idag är den en symbol för kaos, oordning och galenskap. De som vandrar Lokes väg har lyckats med en fräck kupp då de övertog regnbågen som symbol!

Hinduismen bättre än islam!

Hinduer har protesterar mot att den nya hollywoodfilmen Oppenheimer innehåller scener som de anser kränker hinduismen. Men till skillnad mot muslimers Islam mot koranbränningar håller hinduerna sin protest på en civiliserad nivå. Säger inte detta att hinduismen är en bättre tro än islam?